Massages & Cupping

Behandelingen

Klassieke massage

Deze massage bestaat uit een geheel van lange strijkingen, knedingen, wrijvingen en trillingen op de bovenste spierlagen. Dit is samenhang met actieve en passieve rekkingen en strekkingen van de gewrichten. Het wordt vooral gegeven als een volledige lichaamsmassage. Het brengt ontspanning, verbetert de bloedcirculatie, bewegingsvrijheid en verlicht de spierspanningen.

SESSIE 60 MIN € 60,00

Hoofd/gezichtsmassage

Met deze massage worden massagetechnieken op het hoofd, het gezicht, de nek en de schouders uitgevoerd. Hierdoor wordt de bloed- en energiedoorstroming gestimuleerd. Blokkades worden verminderd of soms zelfs opgeheven. Deze massage heeft als uitwerking een ontspannen geest, een vitale oppepper en is stress verlagend.

SESSIE 30 MIN € 30,00

Sportmassage

Om een gezonder leven te bevorderen, sporten we meer. Bij topsport en recreatiesport zijn we volop in beweging. Bewegen is ontzettend gezond, maar kan ook spierpijn en blessures veroorzaken. Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures.
Een goede sportmassage bevordert de doorbloeding. Door deze verhoogde doorbloeding worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd. Je herstelt hierdoor vele malen sneller. Je kunt sportmassage preventief doen om blessures te voorkomen, maar ook na een blessure zodat herstel sneller plaats vindt. Wil je weten of deze massage wat voor jou is? Laat een berichtje achter, ik help je graag verder.

SESSIE 30 MIN € 30,00

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie betekend letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. Fibromyalgie veroorzaakt onder andere pijn, stijfheid en vermoeidheid die chronisch zijn. Fibro massage therapie is niet bedoeld als genezing van fybromyalgie, maar de massage kan een bijdrage leveren aan het verminderen van de pijn, het creëren van een betere balans en stimulans op het zelf herstellende vermogen van het lichaam.
De fibromassage biedt uitkomst op de langere termijn. Er zal niet direct verlichting van de pijn zijn. De massages hebben een opeenstapelend effect. Hoe langer de behandeling, hoe beter het resultaat.

SESSIE 30 MIN € 30,00
SESSIE 45 MIN € 45,00

Voetmassage

Lymfedrainage is een zachte, rustige en stimulerende massagetechniek. Deze techniek verbetert de afvoer van afvalstoffen. Lymfedrainage wordt toegepast als het lichaam problemen heeft met het afvoeren van de afvalstoffen. Door middel van lichte massage van bepaalde punten op de voet, wordt de lymfestroom gestimuleerd. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen sneller afvoeren, wat weer goed is voor onze gezondheid.

SESSIE 30 MIN € 30,00

Cupping therapie

Last van aanhoudende spier- en gewrichtsklachten, migraine, rug-, nek en schouderklachten, menstruatiepijn of zwelling/vocht in knie of enkel? Dan is de Cupping therapie een goede uitkomst.
Cupping is van oorsprong een oude oosterse massagevorm. Het wordt gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen, waardoor de doorbloeding in de spieren en weefsels sterk verbeteren en stagnaties in de energiebanen worden opgeheven.
Door de diepe bindweefselmassage worden de spieren en huid soepel gemaakt. Na een Cupping behandeling voel je je mentaal en fysiek een stuk prettiger.
Interesse? Laat gerust een berichtje achter.

SESSIE 30 MIN € 30,00

Acties & Cadeaubon

 

Op zoek naar een origineel cadeau?
Geef een ontspanningsmassage.

 

Strippenkaart 

Gun jezelf een moment van ontspanning.

Bij Praktijk Helma kun je nu voordelig
een strippenkaart kopen.

 
5 keer 30 minuten behandelingen voor € 125,00

Recensies

Wat klanten zeggen

“Helma is een ervaren masseuse, die haar massage aanpast op dat waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ze maakt mijn stijve en gespannen spieren weer soepel. Ze heeft een stevige hand als je die nodig hebt, maar zorgt ook voor ontspanning en rust als je daarvoor komt. Daarbij is ze erg vriendelijk, waardoor je je snel bij haar op je gemakt voelt.”

– Anoniem –

“Bij Helma ben je in goede handen. Of het nu een afslankpakking (5 cm binnen twee sessies!!) of een massage is. Helma is rustig, vakkundig en ze neemt de tijd. Meerdere malen heeft ze me “opgelapt” bij een oude rugblessure, waarbij ze me ook tips mee gaf om blessures in de toekomst te vermijden. Ik kan haar van harte aanraden, ook voor een heerlijke ontspanningsmassage. Bij Helma vind je en rustpunt!”

– Tamara (financiele administratie) –

“Met regelmaat laat ik mij behandelen door Helma. Door mijn werk heb ik nog wel eens last van mijn schouders en rug. Doordat ik regelmatig bij Helma onder behandeling ben, gaat dit heel goed en heb ik daardoor minder last. Helma is altijd bereid om mij extra in te plannen als dit nodig is. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van haar.”

– Marco (bouwvakker) –

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens

Helma Stokman
Rozenstraat 65
6942 WG  Didam

06 – 28 43 10 33

praktijkhelma@gmail.com

Ontworpen door Evites

Praktijk Helma

BTW nr. NL001861754B67

KVK nr. 09192026